Kaman Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün izinde ve ilkeleri doğrultusunda ideallerine ulaşmak en büyük amacımızdır. Bu doğrultuda yalnızca öğrencinin mesleki eğitimine değil; yeni gelişen iş kollarında da eğitimini alıp, teknolojiyi en iyi şeklide kullanabilen bireylerin yetiştiği bir kurum olarak; idareci, öğretmen ve velilerimizle, el ele, omuz omuza vererek "Birlikten Kuvvet Doğar" fikrinden hareketle, ortak aklımızı kullanarak, okulumuzu lider bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Çevresi ile yüksek düzeyde ilişkileri olan bir kurum olarak; öğrencilerimizi sürekli öğrenebilen, aklını doğru kullanabilen, sorumluluk alabilen, bilginin kaynağına inebilen, bağımsız çalışabilen, öz eleştiri yapabilen, hoşgörülü, öğrenciler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:15 16:50